torstai 5. lokakuuta 2017

Töissä kotona

Teini: Mitä sää teet?
Töitä.
Teini: Onks Michael Jaksonin kuuntelu töitä?
On se. Tässä on nyt meneillään ajattelu- suunnittelu- ja arviointityön sisällöntuottaminen sekä taukojumppaa.
Teini: Eksä oo opettaja?
Se on nykyisin dynaaminen ja innovatiivinen moniosaaja.
Teini:Täh? Keskity ny ihminen.

Uuteen kotiin meille tulee monta työpöytää. Teen itse paljon etätöitä kotosalla  ja puolisolla on valokuvaharrastus, joka vaatii työpöydän. Sitten on keittiön työpöytä, se aamiais ja -ruokapöytä ja olohuoneen pöytä yhteistä kokoontumista varten. Tuleekohan sisustukseen liikaa pelkkää pöytää?
Ehkä, mutta onneksi on olemassa vähän erilaisia, ergonimisiakin pöytäratkaisuja. Työpöydäksi, seisomatyöskentelykorkeuteen, haaveilen Ikean Svalnas-sarjan seinäänkiinnitettävästä työtasoa. Säädettävä korkeus on, ei kylläkään sähköllä. Siro. Tämä voisi mennä makuuhuoneessakin.

Ja kuten teini kannusti, voisi olla paikka keskittymiselle.




Keittiöön ei mitään suurensuurta pöytää mahdu. Ehkä tämä voisi olla se kohta, joka muistuttaisi kodisssamme 1950-luvusta. Sopisi kaappeihin, taitaapa olla edellisen asukkaan malli tuolta ajalta. Keittiö tulee jäämään mahdollisimman paljon alkuperäiseen asuunsa. Lattia on kyllä. Mielenkiintoinen.



Maanantaina siirrytään suunnittelusta seuraavaa vaiheeseen. Maalari tulee paikalle ja kertoo ammattilaisen näkemyksen kodista männyn alle. Tervetuloa Mikael!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei ole totta - vastoinkäymisiä

Remontti on kulunut muutama päivä ja naapuri soittaa illalla, että palohälytin huutaa.  Palokunta oli kutsuttu, mutta peruttu. Savua ja palo...